KlantenserviceVerzendkosten

Zie de volgende link voor de bezorgkosten van nieuwe scooters; https://www.online-scooters.nl/levering-verzending/ 

Zie de volgende link voor het bezorgen van onderdelen;  https://www.online-scooters.nl/bezorgen-onderdelen-accessoires/

Levertijden

Bijna al onze producten en onderdelen zijn op voorraad en kunnen vaak dezelfde dag geleverd worden.

Incidenteel hebben we 2 - 3 werkdagen levertijd nodig, als het onderdeel aangevuld moet worden vanaf de fabrikant.

Wordt de levertijd langer als 3 werkdagen dan zullen we de klant informeren per email.

Hoe werkt de website?

Via de verschillende menu's kan gekozen worden om naar bijvoorbeeld een webwinkel categorie te gaan of om bijvoorbeeld informatie over "veilig bestellen" te lezen. Navigeren naar een menu keuze: 
 
top menu
:
breng de muiswijzer naar de gewenste keuze (b.v. "Openingstijden") en klik met de linker muisknop
 
horizontaal hoofdmenu:
breng de muiswijzer naar het gewenste keuze (b.v. "Producten"), als de muiswijzer op producten staat verschijnt er een rolmenu, breng de muiswijzer vertikaal naar beneden totdat deze op de gewenste keuze staat. Heeft de gewenste keuze nog een onderliggend menu, breng de muiswijzer dan horizontaal naar het onderliggend menu en breng de muiswijzer vervolgens weer vertikaal naar de gewenste keuze. klik vervolgens met de linker muisknop op de gewenste keuze.

webwinkel:
klik met de linker muisknop in de linker "Webwinkel producten" module op de gewenste product categorie (b.v. E-scooters)
Zie verder: "Hoe te bestellen"

Betalen

MPI biedt een ruime mogelijkheid aan betaalopties, hoe werkt het en welke mogelijkheden zijn er?

 

BETALING HOE WERKT HET?

Een bestelling van een fiets, scooter, accessoire of onderdeel is pas rechtsgeldig als het totaal bedrag betaald is. Je kunt kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

– Contant
– Per pin
– Bankoverschrijving
– IDEAL
– Paypal

naar boven

iDeal

Betaal snel en gemakkelijk via iDEAL. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen betalen. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Indien je kiest voor de betaaloptie iDEAL word je bij het afrekenen direct doorgestuurd naar de vertrouwde betaalpagina van je eigen bank. De betaling wordt onmiddellijk geregistreerd in ons systeem en de afschrijving zal direct zichtbaar zijn op je bankafschrift.
Banken: ABN AMRO, ASN, Friesland, ING, Rabobank, SNS, SNS regiobank, Fortis, Triodos en Landschot.
Deze betaling is alleen mogelijk in Nederland

naar boven

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een bankoverschrijving. Indien je kiest voor deze betaalmogelijkheid dien je het verschuldigde bedrag te storten op Rabobank IBANnummer NL93RABO01598.39.734, ten name van "MPI-NL BV” te Leeuwarden, onder vermelding van je order/factuurnummer.

Heb je een buitenlandse rekening? Dan heb je de volgende gegevens nodig voor een SEPA overboeking:
IBAN: NL93RABO0159839734
BIC: RABONL2U

naar boven

Pinnen
Pinnen kan in de showroom van MPI! Bij aflevering van een fiets of scooter door MPI zelf is pinnen mogelijk, anders dient vooraf betaald te worden.

Pinnen is een snelleveilige en eenvoudige manier van betalen.

Let op: je bank kan een limiet hebben op het maximaal te pinnen bedrag. Mocht je voorkeur uitgaan naar pinnen, dan kun je de bank verzoeken deze limiet (tijdelijk) te verhogen.

naar boven

Cash of contant betalen (chartale betaling) is natuurlijk ook mogelijk. Dit kan bij ons in de showroom en bij aflevering door MPI zelf van de fiets of scooter bij jou thuis. Gelieve gepast te betalen aangezien onze chauffeur geen wisselgeld heeft.

naar boven

Paypal
Een snelle digitale betaalwijze is de gratis internationale dienst Paypal. Heeft u een Paypal-account, dan is het slechts een kwestie van inloggen en bevestigen. Verdere autorisatie is niet nodig. Let op dat Paypal bij hogere bedragen eerst wacht op bevestiging van uw bank.
Ook als u in het bezit bent van een creditcard, is betalen eenvoudig. Vul uw creditcard gegevens in en uw bestelling kan, na een korte verificatie, naar u worden verstuurd.

 


 

Logo_MPI-Mobility_klein.jpg RDW_erkend Veilig betalen met iDEAL Bovag_logo.jpg
       

   Leveringsvoorwaarden

  Disclaimer

  Copyright

  Sitemap